TROX osigurava svježi zrak u tornjevima TrIIIple

natrag na pregled
datum

07.02.2022.

rubrika

tvrtka / tisak / projektek

Visokotehnološko postrojenje sastoji se od više od 40 sustava za prozračivanje i odzračivanje

U listopadu je vlasnicima predan i treći toranj - TROX visokotehnološki uređaji osiguravaju dobar i čist zrak u kompleksu zgrada TrIIIple. Ugrađeno je ukupno deset kombiniranih X-Cube klima komora i više od 30 uređaja za odsis zraka. Omogućuju život i rad u visokogradnji koju je projektirao renomirani tim arhitekata Henke Schreieck i vidljiv izdaleka između poslovnog grada TownTown i zelenog bečkog Pratera.

Tri tornja, koji stoje u međusobnom dijalogu, uzdižu se više od 100 metara u zrak. Tornjevi jedan i dva nude prostor za oko 500 etažnih i umirovljeničkih stanova. Toranj tri kuće sa oko 670 stanova za studente i mlade stručnjake. Uz to, TrIIIple nudi, između ostalog, supermarket, restoran, kafić i dječji vrtić.

Visokotehnološki sustavi TROX Austria osiguravaju opskrbu svježim zrakom, optimalnu klimu u zatvorenom prostoru i filtriraju mirise i onečišćujuće tvari. „Projekt je bio vrlo opsežan u smislu planiranja“, kaže Norbert Lex, voditelj prodaje TROX Austria. "Činjenica da smo se pridržavali svih rasporeda unatoč blokadi zbog Covida 19 čini nas prilično ponosnim."

Ključni podaci projekta:

Ukupno više od 40 ventilacijskih jedinica postavljeno je u tornjevima TrIIIple: deset kombiniranih X-CUBE s količinom zraka u rasponu od 2.700 m3 do 13.000 m3 na sat i više od 30 jedinica za odvod zraka s količinom zraka u rasponu od 900 m3 do 5.700 m3 po sat.

Jedinice za odvod zraka u stanovima sastoje se od ventilatora i posebnog filtera koji uklanja neugodne mirise i onečišćujuće tvari.

Ventilacijski sustavi za supermarkete i urede opremljeni su rotacijskim izmjenjivačem za povrat topline. Za optimalnu unutarnju klimu u uredima, odgovarajući sustav dodatno je opremljen parnim ovlaživačem zraka - to omogućuje postizanje vlažnosti u prostoriji do 45 posto relativne vlažnosti zraka.

Ventilacijske jedinice za restorane, kafiće, vrtiće i komercijalnu namjenu sastoje se od dva stupnja filtra u dovodnom zraku, pločastih izmjenjivača topline kao povrata topline i spirala za grijanje i hlađenje. Uređaji za odvod zraka konstruirani su na način da se po potrebi mogu opremiti filterom s aktivnim ugljenom za apsorpciju mirisa.

Uređaji za odvod zraka konstruirani su na način da se po potrebi mogu opremiti filterom s aktivnim ugljenom za apsorpciju mirisa


Slika 1: TROX osigurava svjež zrak u tornjevima TrIIIple © TROX / DERFRITZ

Slika 2: U kompleksu TrIIIple © TROX postavljeno je deset kombiniranih X-Cubes

Slika 3: Norbert Lex je ponosan na TROX tim i još jedan uspješan projekt © TROX

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Kontakt

Tu smo za vas

Preporučite ovu stranicu slanjem poveznice poštom.

Polja označena s (*) su obvezna polja

Podijeli stranicu

Zahvaljujemo na preporuci!

Vaša je preporuka poslana i trebala bi stići uskoro.

Kontakt

Tu smo za vas

Navedite svoju poruku i vrstu zahtjeva
Tel.: +385 1 61 55 401 | +385 1 61 58 598

Polja označena s (*) su obvezna polja.

Kontakt

Zahvaljujemo na vašoj poruci!

Vaša je poruka poslana i ubrzo će biti obrađena.
Naš odjel za servisne zahtjeve što skorije će vas kontaktirati.
Za opća pitanja u vezi s proizvodima ili uslugama možete i nazvati:
Tel.: +385 1 61 55 401 | Faks: +385 1 61 58 598

Kontakt

Tu smo za vas

Navedite svoju poruku i vrstu zahtjeva
Tel.: +385 1 61 55 401 | +385 1 61 58 598

Attachment (max. 10MB)

Polja označena s (*) su obvezna polja.

Kontakt

Zahvaljujemo na vašoj poruci!

Vaša je poruka poslana i ubrzo će biti obrađena.
Naš odjel za servisne zahtjeve što skorije će vas kontaktirati.
Za opća pitanja u vezi s proizvodima ili uslugama možete i nazvati:
Tel.: +385 1 61 55 401 | Faks: +385 1 61 58 598