Izjava o uporabi osobnih podataka (Privatnost)

Kada netko posjeti internetsku stranicu, postoji mnoštvo mogućnosti zapisa i uporabe podataka o posjetitelju. TROX GROUP ozbiljno shvaća zaštitu podataka i stvorila je vlastite smjernice o zaštiti podataka na temelju njemačkoga Zakona o zaštiti podataka. Odlučili samo prikupljati što manje podataka i jamčimo najveću moguću razinu transparentnosti. Također jamčimo sveobuhvatnu zaštitu podataka.

1. Uporaba podataka u slučaju posjeta internetskoj stranici

Za vrijeme uporabe internetske stranice osobni podaci prikupljaju se samo na određenim, prepoznatljivim točkama, odnosno uvijek kada korisnik unese podatke u okvir za unos.

Inače je pozivanje stranica TROX GROUP anonimno. Ne upotrebljavamo druge metode skrivenoga prikupljanja podataka kao što su kolačići. Kada posjetite stranice TROX GROUP, automatski se bilježe neki neosobni statistički podaci. Ti podaci uključuju vrijeme pristupa, trajanje pristupa i ID računala u obliku pseudonima. Ti se podaci snimaju da stvore statistiku o vremenu uporabe, opsegu i broju stranica koje su pozvane svaki mjesec. Ti podaci nisu personalizirani i ne prosljeđujemo ih trećim stranama, nego ih upotrebljavamo samo za poboljšanje stranica.

2. Namjen

Osobni podaci potrebni su kako bi jamčili obavljanje odgovarajućega postupka za koji ste unijeli podatke. Vaša adresa treba za registraciju seminara, tako da vam na primjer možemo poslati dokumentaciju; morate unijeti zemlju za servisne upite u slučaju da se posebni propisi moraju uzeti u obzir u određenoj zemlji. U svim slučajevima podaci se upotrebljavaju da vas jasno identificiraju kao klijenta ili potencijalnoga klijenta kako bismo mogli komunicirati s vama i ponuditi vama ili vašoj tvrtki važne informacije ili dokumentaciju (npr. posebne vijesti, proizvode, popise). Nema druge uporabe podataka. Posebice ne obavljamo osobne ocjene pokušaja pristupa.

3. Spremljeni podaci

TROX GROUP sprema podatke koje unesete u obrazac ili okvir za unos. Snimaju se sljedeći podaci:  

Registracija seminara: podaci o identitetu (tvrtka, ime i prezime), opća raspoloživost (ulica, grad, poštanski broj) i komunikacija (telefonski broj, adresa e-pošte) i odabrano korisičko ime i zaporka. Nakon početne registracije svaka se sljedeća prijava obavlja korisničkim imenom i zaporkom. Vaše podatke mogu vidjeti samo zaposlenici koji pripremaju i kasnije obrađuju seminare.

Registracija na TROX NET: podaci o identitetu (tvrtka, broj klijenta, odjel, ime i prezime), opća raspoloživost (ulica, grad, poštanski broj, zemlja) i komunikacija (jezik, telefonski broj, adresa e-pošte). U slučaju narudžbe registriraju se vrijeme, količina i ime klijenta. U slučaju narudžbe prikupljeni se podaci o korisniku spremaju u naš sustav obrade klijenata. U njemu se podaci upotrebljavaju za obradu narudžbe i pružanje podrške klijentu (izrada, slanje, fakturiranje). Osim toga, podaci u narudžbama obavljenim pod zbirnim brojem klijenta raspoloživi su svim korisnicima toga zbirnog broja klijenta putem pristupa mreži TROX NET.

Servisni upit prosljeđuje se odgovarajućim odjelima u kojima se obrađuje. Ovdje trebaju samo podaci koji osiguravaju odgovarajuću komunikaciju (tvrtka, prezime, adresa, zemlja i adresa e-pošte).

4. Otkrivanje podataka

Podaci kje unesete u kontaktne obrasce/okvire za unos upotrebljavaju se samo u interne svrhe (npr. za komunikacije s korisnikom bez problema) i ne prosljeđuju se trećim osobama.

5. Zaštita podataka

TROX GROUP štiti podatke u skladu sa svojim smjernicama o informatičkoj sigurnosti i zaštiti podataka na temelju njemačkoga Zakona o zaštiti podataka. Vanjski službenik za zaštitu podataka provjerava postupke TROX GROUP kako bi se uvjerio da su oni u skladu s propisima.

Možete zaštititi svoje podatke u području školovanja i mreže TROX NET tako da upotrijebite ime i zaporku koje ste sami odabrali. Ako proslijedite pristupne podatke za TROX NET drugim zaposlenicima u svojoj tvrtki, morate jamčiti da samo ovlaštene osobe imaju pristup podacima. Po potrebi možete promijeniti zaporku pod "Uredi profil" povezati se ili kontaktirati s nama za dodatne mogućnosti pristupa (eb@trox.de).

6. Brisanje podataka

U bilo koje vrijeme možete obrisati svoje podatke za prijavu (za školovanja i TROX NET).

Da to učinite, prijavite se na račun (kliknite na "Promijeni profil") i obrišite unose u svim okvirima. Zamijenite svoje prethodne unose u okvirima znakom minus. Na taj će način ti okviri postati nečitljivi i podaci će se smatrati obrisanima.

7. Informacije o podacima, kontakt

Ako želite dobiti informacije o podacima od TROX GROUP, možete u bilo koje vrijeme kontaktirati s našim službenikom za sigurnost. On je također na raspolaganju za druga pitanja o uporabi osobnih podataka. Najlakše ga možete doseći e-poštom na datenschutz@trox.de.

Kontakt

Tu smo za vas

Preporučite ovu stranicu slanjem poveznice poštom.

Polja označena s (*) su obvezna polja

Podijeli stranicu

Zahvaljujemo na preporuci!

Vaša je preporuka poslana i trebala bi stići uskoro.

Kontakt

Tu smo za vas

Visual contact Visual contact

Navedite svoju poruku i vrstu zahtjeva
Tel.: +385 1 61 55 401 | +385 1 61 58 598

Polja označena s (*) su obvezna polja.

Kontakt

Zahvaljujemo na vašoj poruci!

Visual contact Visual contact

Vaša je poruka poslana i ubrzo će biti obrađena.
Naš odjel za servisne zahtjeve što skorije će vas kontaktirati.
Za opća pitanja u vezi s proizvodima ili uslugama možete i nazvati:
Tel.: +385 1 61 55 401 | Faks: +385 1 61 58 598

Kontakt

Tu smo za vas

Visual contact Visual contact

Navedite svoju poruku i vrstu zahtjeva
Tel.: +385 1 61 55 401 | +385 1 61 58 598

Attachment (max. 10MB)

Polja označena s (*) su obvezna polja.

Kontakt

Zahvaljujemo na vašoj poruci!

Visual contact Visual contact

Vaša je poruka poslana i ubrzo će biti obrađena.
Naš odjel za servisne zahtjeve što skorije će vas kontaktirati.
Za opća pitanja u vezi s proizvodima ili uslugama možete i nazvati:
Tel.: +385 1 61 55 401 | Faks: +385 1 61 58 598